Η εκχύλιση του ελαίου διενεργείται με την πλέον φυσική μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, καθώς τα έλαια παράγονται με απλή πίεση των σπόρων, σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 24 οC και φιλτράρονται με την μέθοδο καθίζησης με απλά φίλτρα χάρτου χωρίς καμιά χρήση χημικών μεθόδων και προσμίξεων ...
Παράγουμε Ηλιέλαιο, Κολοκυθέλαιο, Σησαμέλαιο, Αμυγδαλέλαιο, Καρυδέλαιο, πάστα Φιστικιού, πάστα Κολοκυθιού, πάστα Φουντουκιού, πάστα Αμυγδάλου, πάστα Σησαμιού, Ταχίνι ολικής, σκόνη (αλεύρι) Αμυγδάλου, πρωτεΐνη Κολοκυθόσπορου, αλεύρι Σησαμιού, αλεύρι Καρυδιού, αλεύρι Ηλιόσπορου, γευστικά ροφήματα Αμυγδάλου, ρόφημα Κολοκυθόσπορου, ρόφημα Ηλιοτρόπιου και
Γιατί η εκχύλιση του ελαίου γίνεται με την πλέον φυσική μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, καθώς το έλαιο παράγεται με απλή πίεση των σπόρων, σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 40οC και φιλτράρεται δίχως τη χρήση χημικών με απλά φίλτρα χάρτου (σε αντίθεση με τα κοινά εξευγενισμένα σπορέλαια που παράγονται στους 150 εως και 200οC και χρησιμοποιούνται χημικά πρόσθετα για την εκχύλιση τους).
Αγαπητοί συνεργάτες, πελάτες και φίλοι, Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε στα προϊόντα μας. Έχετε τις εγκάρδιες ευχές μας για τη διαφορετική αυτή εορταστική περίοδο και ευχόμαστε ολόψυχα το 2021 να μας χαρίσει άπειρες όμορφες στιγμές! Χρόνια Πολλά με Υγεία! Giachanas Team. Με εκτίμηση
Θα φάμε σήμερα μια εύκολη τυρόπιτα και μια δροσερή λαχανοσαλάτα από την εξαιρετική ΣΕΜΙΝΑ ΑΛΜΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, με ποιοτικά προϊόντα της φύσης μεταξύ αυτών και προϊόντα giachanas.gr Απολαύστε το video. Εδώ θα μαγειρεύουμε παρέα με παλιές και καινούργιες συνταγές και παραδοσιακά προϊόντα από εταιρείες που τα δημιουργούν με μεράκι, όπως τα προϊόντα ΓΙΑΧΑΝΑΣ.