Τα 10 Πολύτιμα Έλαια Ψυχρής Έκθλιψης «Γιαχανάς»: Ανακαλύψτε τα Μυστικά Ομορφιάς για το Πρόσωπο!

Τα έλαια ψυχρής έκθλιψης «Γιαχανάς» είναι ιδιαίτερα θρεπτικά και ευεργετικά για το πρόσωπο, καθώς διατηρούν περισσότερα από τα φυσικά συστατικά τους σε σύγκριση με τα έλαια που έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία. Ορισμένα από τα πιο δημοφιλή και ωφέλιμα έλαια ψυχρής έκθλιψης για το πρόσωπο περιλαμβάνουν:




1. Έλαιο Αμυγδάλου (Ψυχρής Έκθλιψης): Πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Κ, αυτό το έλαιο ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα, ενώ βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

2. Έλαιο Κάνναβης (Ψυχρής Έκθλιψης): Πλούσιο σε ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, αυτό το έλαιο ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και είναι κατάλληλο για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα.

3. Κολοκυθέλαιο (Ψυχρής Έκθλιψης): Το κολοκυθέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και Κ, καθώς και σε ψευδάργυρο και ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Αυτά τα συστατικά το καθιστούν ιδανικό για την ενυδάτωση του δέρματος, την καταπολέμηση της ξηρότητας και την υποστήριξη της κυτταρικής αναγέννησης. Επιπλέον, οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες, προσφέροντας αντιγηραντική δράση.

4. Καρυδέλαιο (Ψυχρής Έκθλιψης): Το καρυδέλαιο περιέχει υψηλά επίπεδα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, που βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και στην καταπράυνση φλεγμονών. Οι αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες του καρυδέλαιου το καθιστούν ιδανικό για δέρμα με τάση ακμής ή ευαισθησίες. Επίσης, βοηθά στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος.

5. Λινέλαιο  (Ψυχρής Έκθλιψης): Το λινέλαιο είναι εξαιρετικά πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην ενίσχυση του φραγμού της επιδερμίδας και στη διατήρηση της υγρασίας. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθιστώντας το ιδανικό για ευαίσθητα ή ερεθισμένα δέρματα. Το λινέλαιο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ παράλληλα προάγει την υγιή λάμψη του δέρματος.

6. Έλαιο Γαϊδουράγκαθου  (Ψυχρής Έκθλιψης): Το έλαιο γαϊδουράγκαθου είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες, που το καθιστούν εξαιρετικό για την προστασία του δέρματος από τοξίνες και περιβαλλοντικούς ρύπους. Βοηθά επίσης στη μείωση της φλεγμονής και μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος που έχει τάση ακμής ή ερεθισμούς. Το έλαιο γαϊδουράγκαθου υποστηρίζει την αναγέννηση των κυττάρων και την επαναφορά της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας.

7. Φυστικέλαιο  (Ψυχρής Έκθλιψης): Το φυστικέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος και στην προστασία του από την ξηρότητα. Επίσης, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθιστώντας το κατάλληλο για δέρμα με ευαισθησίες ή ακμή. Αν και είναι ένα βαρύ έλαιο, απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και το αφήνει απαλό και ελαστικό.

8. Σησαμέλαιο  (Ψυχρής Έκθλιψης): Το σησαμέλαιο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Β, καθώς και σε λιπαρά οξέα. Βοηθά στην αποτοξίνωση του δέρματος και στην προστασία του από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Επίσης, έχει φυσικές αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθιστώντας το ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου, ειδικά σε περιπτώσεις ακμής ή ερεθισμένου δέρματος.

9. Ηλιανθέλαιο  (Ψυχρής Έκθλιψης): Το ηλιανθέλαιο είναι ελαφρύ και πλούσιο σε βιταμίνη Ε, η οποία βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και στην πρόληψη των σημαδιών γήρανσης. Είναι επίσης πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση του φραγμού του δέρματος και στη διατήρηση της υγρασίας, καθιστώντας το κατάλληλο για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα.

10. Καναβουρέλαιο  (Ψυχρής Έκθλιψης): Το καναβουρέλαιο είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος και στην καταπολέμηση της φλεγμονής. Έχει επίσης αντιγηραντικές ιδιότητες, καθώς βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για ξηρά ή ευαίσθητα δέρματα, καθώς και για δέρματα με τάση ακμής.


Αυτά τα Έλαια Ψυχρής Έκθλιψης μπορούν να προσφέρουν πολλά οφέλη στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου σας, προσφέροντας θρέψη, ενυδάτωση και προστασία.

Δείτε περισσότερα για το καθένα ξεχωριστά και κάντε την παραγγελία σας online από το eshop μας στο σύνδεσμο που ακολουθεί: 

https://www.giachanas.gr/shop

Εναλλακτικά είμαι διαθέσιμος στα παρακάτω τηλέφωνα.

Με εκτίμηση Αναστάσιος Παπαδόπουλος
tel: (0030) 2552303060
mob: (0030) 6942018129