Αμυγδαλέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης: Το Φυσικό Ελιξίριο για την Απόλυτη Φροντίδα της Επιδερμίδας

Το Έλαιο Αμυγδάλου Ψυχρής Έκθλιψης είναι ένα φυσικό θησαυροφυλάκιο βιταμινών και θρεπτικών συστατικών, ιδανικό για την περιποίηση του δέρματος. Πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Κ, καθώς και σε αντιοξειδωτικά, ενυδατώνει βαθιά και καταπραΰνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της απαλότητα και ελαστικότητα. Οι ενυδατικές του ιδιότητες είναι ιδανικές για την προστασία από την ξηρότητα, ενώ οι αντιφλεγμονώδεις του δράσεις βοηθούν στην ηρεμία των ερεθισμών.

Η βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ η βιταμίνη Κ συμβάλλει στη μείωση των μαύρων κύκλων και των κηλίδων. Παράλληλα, ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων, βοηθώντας στην επαναφορά της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας. Το αμυγδαλέλαιο είναι ελαφρύ και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, καθιστώντας το ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.



  • Βαθιά ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος
  • Καταπραϋντική δράση για ερεθισμούς και ξηρότητα
  • Αντιγηραντική προστασία με βιταμίνη Ε
  • Μείωση μαύρων κύκλων και κηλίδων με βιταμίνη Κ
  • Ενίσχυση της κυτταρικής αναγέννησης
  • Ελαφριά υφή, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
  • Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Γρήγορη απορρόφηση χωρίς λιπαρότητα


Το αμυγδαλέλαιο ψυχρής έκθλιψης που παράγεται στο πιεστήριο ελαιούχων καρπών και σπόρων "Γιαχανάς" στην Ορεστιάδα, αποτελεί ένα εξαιρετικά φυσικό προϊόν. Προέρχεται από τους καρπούς του αμύγδαλου και παράγεται χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία, μέσω απλής πίεσης και φιλτραρίσματος με χαρτί φίλτρου. Το Αμυγδαλέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης Giachanas.gr είναι πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Β17), μέταλλα και πρωτεΐνες, διατηρώντας ανέπαφες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που το καθιστούν δημοφιλές στη φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών.

Το αμυγδαλέλαιο αυτό είναι σχεδόν άοσμο, ωχρό κίτρινο σε χρώμα και ξεχωρίζει για τις μαλακτικές του ιδιότητες. Ειδικά το ψυχρής έκθλιψης αμυγδαλέλαιο, με τη φυσική του διαδικασία παραγωγής, είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, καθιστώντας το ιδανικό για τη φροντίδα του ξηρού, ευαίσθητου και ερεθισμένου δέρματος. Επιπλέον, λόγω της φυσικής του προέλευσης, προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα, αποτελώντας την τέλεια βάση για μασάζ.

Η χρήση του αμυγδαλέλαιου ψυχρής έκθλιψης Giachanas.gr επεκτείνεται και στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, σαμπουάν και μαλακτικά, καθώς θρέφει σε βάθος τα ξηρά μαλλιά, ενώ χρησιμοποιείται και για την απομάκρυνση χρωστικών ουσιών από τα νύχια. Με την απλότητα και την αγνότητα της παραγωγής του στο πιεστήριο "Γιαχανάς", το αμυγδαλέλαιο αυτό παραμένει ένα καθαρό και φυσικό προϊόν, που φροντίζει την ομορφιά με τον πιο αγνό τρόπο.