Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας προσιτά στον καταναλωτή με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός!

Στο εργαστήριο "Γιαχανάς" παράγουμε Προϊόντα της Φύσης, Υψηλής Διατροφικής Αξίας με όλα τα Θρεπτικά Συστατικά και βιταμίνες!
  • Έλαια: ηλιέλαιο, κολοκυθέλαιο, σησαμέλαιο, αμυγδαλέλαιο, καρυδέλαιο.
  • Πάστες: φιστικιού, κολοκυθιού, φουντουκιού, αμυγδάλου, σησαμιού (ταχίνι), ταχίνι κολοκυθόσπορου (πασατέμπο).
  • Σκόνες: αμυγδάλου, πρωτεΐνη κολοκυθόσπορου, σησαμιού, καρυδιού, ηλιόσπορου. Νέα είδη προστίθενται συνεχώς.
  • Γευστικά ροφήματα: αμυγδάλου, κολοκυθόσπορου και ηλιοτρόπιου έρχονται σύντομα στην γκάμα μας.
Χαρακτηριστικά της παραγωγής μας
Η εκχύλιση του ελαίου διενεργείται με την πλέον φυσική μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, καθώς τα έλαια παράγονται με απλή πίεση των σπόρων, σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 24 οC και φιλτράρονται με την μέθοδο καθίζησης με απλά φίλτρα χάρτου χωρίς καμιά χρήση χημικών μεθόδων και προσμίξεων (τα κοινά εξευγενισμένα σπορέλαια παράγονται στους 150 έως και 200 οC χρησιμοποιώντας χημικά πρόσθετα για την εκχύλιση τους). Με αυτόν τον τρόπο δεν καταστρέφονται τα ωφέλιμα συστατικά του ελαίου και διατηρείται το άρωμα και η γεύση του. Αυτό είναι που κάνει τα προϊόντα μας καινοτόμα και ποιοτικά. Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας προσιτά στον καταναλωτή με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός!





Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ image