Προς το παρόν η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται μόνο εντός Ελλάδος. Για αποστολές εκτός Ελλάδος, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς.

Οι τρόποι αποστολής αναγράφονται στις σελίδες των προϊόντων και αφού επιλέξετε την αγορά τους. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να παραλάβουν γρήγορα το προϊόν τους, προσφέρουμε αποστολή με μεταφορική εταιρεία courier  (1-2 εργάσιμες ημέρες για κεντρικούς προορισμούς και 3 ημέρες για δυσπρόσιτα μέρη).

Η παράδοση σε δυσπρόσιτα μέρη, όπως χαρακτηρίζονται από τον κατάλογο της μεταφορικής εταιρείας, ενδεχομένως να επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση. Θα ενημερωθείτε για αυτό, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων θα γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την παραλαβή τους, εφόσον συνοδεύονται υποχρεωτικά από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Ο αγοραστής οφείλει προηγουμένως να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το 6942018129 και τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Σε ενδεχόμενο λάθος από την εταιρεία μας, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εμάς.
Βασική προϋποθέση για την αποδοχή της επιστροφής είναι να μην έχει παραβιασθεί η συσκευασία των προϊόντων ούτε να έχουν ανοιχθεί οι συσκευασίες ασφαλείας. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται εντός 15 ημερών από την παραλαβή των επιστρεφομένων προϊόντων, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό και το κόστος της τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνει τον αγοραστή.
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής των προϊόντων, ο αγοραστής υποχρεούται να καταθέσει τα έξοδα αποστολής μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρία μας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.