Το e-Shop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) σας παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών με ταχύτητα, ασφάλεια και οικονομία. Επισκεφτείτε τη σελίδα των προϊόντων μας και διαλέξτε τα προϊόντα Giachanas καθώς και τα προϊόντα περιποίησης προσώπου ή σώματος Angela's Secret που επιθυμείτε.

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τα στοιχεία διεύθυνσης για την αποστολή του προϊόντος.

Είναι υποχρεωτική η αναγραφή της διεύθυνσης αποστολής (Χώρα: Ελλάδα, Νομός κλπ.) προκειμένου να υπολογιστεί το κόστος αποστολής. 

Μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα στο καλάθι σας, πατώντας στο σχετικό εικονίδιο. Έπειτα μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας ή να πατήσετε Προβολή Καλαθιού. Εφόσον είστε νέος επισκέπτης, πατήστε Επεξεργασία Πληροφορίων Χρέωσης, στις Πληροφορίες Χρέωσης και συμπληρώστε το σχετικό πίνακα. Όλα τα στοιχεία που συλλέγουμε, τηρούνται σε αρχείο με εχεμύθεια και δεν πρόκειται ποτέ να δωθούν σε τρίτους. Η διαδικασία της εγγραφής είναι πολύ απλή και θα πρέπει να δηλώσετε ένα email επικοινωνίας για να σας έρθει το μήνυμα ενεργοποίησης. Για οποιαδήποτε σπορία σας σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το διαχειριστή της ιστοσελίδας μας, πατώντας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας στο 6944 264387.