1. Ο Giachanas ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα. Ωστόσο αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας σε περίπτωση που εκφραστεί αντίστοιχο ενδιαφέρον.
Προσπαθούμε να εμφανίζουμε στις ιστοσελίδες μας μόνο τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα προς πώληση. Ωστόσο, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας καθορίζονται από την τρέχουσα διαθεσιμότητα και ως εκ τούτου ενδέχεται να αποσυρθούν ή να υποστούν αλλαγές ανά πάσα στιγμή, ακόμα και αφότου έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Το προσωπικό μας φροντίζει να επικοινωνεί έγκαιρα μαζί σας για την ενημέρωσή σας σχετικά με την έλλειψη/αλλαγή προϊόντος ή υπηρεσίας προσφέροντάς σας την δυνατότητα να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας.
Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να υποστούν αυξήσεις ή μειώσεις χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι διεθνείς κλιματολογικές συνθήκες και οικονομικές συγκυρίες όπου αυτές επηρεάζουν τα εισαγόμενα προϊόντα μας, πιθανώς να προκαλέσουν αυξομειώσεις στου τιμοκαταλόγους μας.
2. Για την καλύτερη δυνατή και έγκαιρη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε θερμά να εισάγετε σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας σας μην παραλείποντας να σημειώνετε το τηλέφωνο και το email σας. Στοιχεία επικοινωνίας που είναι ανεπαρκή ή έχουν γραφεί με ακατανόητους χαρακτήρες δεν θα λαμβάνονται υπόψιν και οι παραγγελίες δεν θα προχωρούν προς ολοκλήρωση.
3. Η σταθερότητα και αξιοπιστία των προϊόντων μας ενδέχεται να αλλοιωθεί ανάλογα με τις συνθήκες συντήρησης ή ανάλογα με την συνδυαστική χρήση με άλλα προϊόντα ή αν χρησιμοποιούνται διαφορετικά από τις οδηγίες χρήσης ή τις αντίστοιχες συνταγές.
4. Οι πληροφορίες που δίνουμε στις οικείες σελίδες των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων και αφορούν την χρήση των σχετικών προϊόντων είναι σύμφωνες με την διεθνή σχετική βιβλιογραφία και την επιστημονική πρακτική. Σε περίπτωση αμφιβολίας ή άγνοιας για την χρήση συγκεκριμένου προϊόντος, σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε τον οικείο ειδικό (γιατρό, αρωματοθεραπευτή, ολιστικόθεραπευτή κλπ).
Παρακαλούμε να δίνετε προσοχή στις αντενδείξεις, όπου αυτές αναφέρονται, καθώς επίσης και στις αναγραφόμενες δοσολογίες, ποσοστά χρήσης, απαιτούμενα μέτρα και εξοπλισμό ασφαλείας και οποιαδήποτε άλλη ένδειξη ή προειδοποίηση.
5. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τα αιθέρια έλαια που διατίθενται προς πώληση, η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για την μη ενδεδειγμένη χρήση τους.
Παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης κάθε αιθέριου ελαίου που αναγράφεται αναλυτικά στην οικεία σελίδα των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων. Μην ξεχνάτε: Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες δραστικές ουσίες και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πάντα με βάση τις οδηγίες χρήσης και την ενδεδειγμένη βιβλιογραφία.
6. Η εταιρία μας δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για την μη ενδεδειγμένη χρήση των προϊόντων, ούτε για τα αποτελέσματα των τελικών προϊόντων που ενδέχεται να παρασκευάσετε με την χρήση των υλικών που διαθέτει η εταιρία. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την τήρηση των οδηγιών χρήσης και ασφαλείας, και ως προς αυτό συνιστούμε να δοκιμάζετε ενδελεχώς τα τελικά προϊόντα σας πριν οποιαδήποτε μαζική ή άλλη ευρεία παραγωγή ή διάθεσή ή έκθεσή τους. Η ευθύνη της εταιρίας περιορίζεται στην αξία των προϊόντων και μόνο και δεν επεκτείνεται σε οποιαδήποτε τυχόν επακολουθούσα απώλεια.

Γενικές πληροφορίες για το eshop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δίνει τη δυνατότητα σε απομακρυσμένους πελάτες να προμηθευτούν τα μοναδικά χειροποίητα προϊόντα δικής μας παρασκεύης όπως σαπούνια, κεραλοιφές, καλλυντικά, βαλσαμέλαιο κλπ. Παράλληλα μπορούν να προμηθευτούν δικό μας λάδι από ψυχρή έκθλιψη σπόρων και καρπών. Αυτά αποτελούν την αρχή της προπάθειάς μας καθώς σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας και σε άλλα είδη.

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Για τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να καλείτε στο 6942018129 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00. Εάν οι γραμμές είναι κατειλλημένες παρακαλούμε να δοκιμάζετε και πάλι μετά από λίγα λεπτά. Για τους χρόνους παράδοσης και παραλαβής των παραγγελιών σας παρακαλώ δείτε εδώ.
Για τις παραγγελίες Χονδρικής μπορείτε να καλείτε καθημερίνα 09:00-17:00 στο 2552303060.

Παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα

Για τις μεγάλες παραγγελίες που επιθυμείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας, παρακαλούμε να σημειώνετε στο ειδικό πεδίο σχολίων πότε θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Σε κάθε περίπτωση η αποθήκη μας χρειάζεται τουλάχιστον 2 ώρες προηγούμενη ειδοποίηση.
Παραγγελίες για τις οποίες δεν έχει προηγηθεί ενημέρωση θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα και διαθεσιμότητα.
Παραγγελίες με οποιονδήποτε άλλον τρόπο (Email, Facebook, Twitter) δεν θα λαμβάνονται υπόψιν.
Παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί με ψευδή ή ανακριβή στοιχεία παραλήπτη δεν θα λαμβάνονται υπόψιν.