Τηλέφωνο

2552303060 6942018129

0 Σύνολο 0,00 €
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Γιαχανάς

Γιαχανάς - Πιεστήριο Ελαιούχων Σπόρων

Η παράδοση του "Γιαχανά" μας μεταφέρει πίσω στην εποχή του παραδοσιακού σησαμελεαιοτριβείου, το οποίο παρήγαγε το εξαιρετικά αγνό σησαμέλαιο και ταχίνι (ψημενο σουσαμι, ντοπιας παραγωγης, σε φουρνους μεγαλης χωρητικοτητας και αλεσμενο σε εναν πετρινο μυλο που κινεται απο ενα γαιδουρι). Απο το χθές του παραδοσιακού σησαμελαιοτριβείου ερχόμαστε στο σήμερα της παραγωγής παραδοσιακών και άλλων προιόντων με τη σύγχρονη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης (ή εξαγωγής ή πίεσης). Μια μέθοδος, η οποία ίναι πολύ δημοφιλής τα τελευταια χρόνια στις χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης, παρόλο που η Ελλαδα εξαιτίας του κλίματος και των παραγόμενων ποιοτικών της σπόρων, τηρεί περισσότερες προδιαγραφές στην παραγωγή ελαίων. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, ο σύγχρονος "Γιαχανάς", παράγει προιόντα 100% φυτικά χωρίς καμία λιπαντική η φαρμακευτική παρεμβολή απο θρακιώτικους σπόρους μεγαλωμένους στα αγνά χώματα του βόρειου έβρου, αναβιώνοντας την παράδοση μιας περασμένης εποχής και προσφέροντας στον καταναλωτή αγνά προιόντα εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς χημικά ή άλλα πρόσθετα. Η εταιρεια "Γιαχανάς" προσφερει προιόντα σε μια ποικιλία μορφών και γεύσεων, τα οποία όντας πλούσια σε αντιξειοδωτικά και βιταμίνες διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους, έχοντας ως πρώτη της προτεραιότητα το ευζείν και τη βελτίωση της υγείας και της ζωής του ατόμου.

Γιατί ο καταναλωτής να επιλέξει τα προιόντα Γιαχανάς;

Γιατί η εκχύλιση του έλαιου γίνεται με την πλέον φυσική μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, καθώς το έλαιο παράγεται με απλή πίεση των σπόρων, σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 40 οC και φιλτράρεται δίχως τη χρήση χημικών με απλά φίλτρα χάρτου (σε αντίθεση με τα κοινά εξευγενισμένα σπορέλαια που παράγονται στους 150 εως και 200 οC και χρησιμοποιούνται χημικά πρόσθετα για την εκχύλιση τους). Με αυτόν τον τρόπο δεν καταστρέφονται τα ωφέλιμα συστατικά του ελαίου και διατηρείται το άρωμα και η γεύση του. Αυτο είναι που κάνει τα προιόντα μας καινοτόμα και ποιοτικά. Προιόντα εξαιρετικής ποιότητας προσιτά στον καταναλωτή με όλα τα απαραιτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμος!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα προϊόντα μας είναι:
- Ηλιανθέλαιο
- Βυζαντινό (έχτρα παρθένο Ηλιέλαιο)
- Αμυγδαλέλαιο
- Κολοκυθέλαιο
- Σισαμέλαιο
- Καρυδέλαιο

Download το φυλλάδιό μας σε ηλεκτρονική μορφή .pdf.

ΨΥΧΡΗ ΕΚΘΛΙΨΗ

Γιατί ψυχρή έκθλιψη;

Η ψυχρή έκθλιψη είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια στις χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης παρόλο που η Ελλάδα έχει τις καλύτερες προδιαγραφές (τον ήλιο και την καλύτερη ποιότητα σπόρου) για την παραγωγή τέτοιων ελαίων.
Σε αντίθεση με τα κοινά εξευγενισμένα σπορέλαια, κατά την παραγωγή των οποίων το έλαιο θερμαίνεται στους 150 έως και 200οC και χρησιμοποιούνται χημικά πρόσθετα για την εκχύλισή του, με την διαδικασία της ΨΥΧΡΗΣ ΕΚΘΛΙΨΗΣ που εφαρμόζουμε το έλαιο παράγεται με απλή πίεση των σπόρων, σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 40 οC και φιλτράρεται δίχως τη χρήση χημικών με απλά φίλτρα χάρτου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην καταστρέφονται τα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά του NA διατηρείται η οσμή και η γεύση του και να είναι υγιεινό.
Η μέθοδος της ψυχρής έκθλιψης (αλλιώς, εξαγωγής ή πίεσης) είναι η πιο φυσική μέθοδος παραγωγής ελαίων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε που και πως μπορείτε να μας βρείτε.

Διεύθυνση: 1ο χλμ Ορεστιάδας - Πύργου
68200 Ορεστιάδα , Έβρος
Υπεύθυνη: Μεταξούδη Αποστολία
Τηλέφωνο: 2552 0 25288
Κινητό: 6955 546 059
Εmail: giachanas.gr@gmail.com

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO

Πιστοποιητικά ISO
Downloads
Πιστοποιητικό Ελληνικά πιστοποιητικό
Πιστοποιητικό Αγγλικά πιστοποιητικό

Γιαχανάς

Ωρες Λειτουργιας

Δευτέρα - Παρασκευή: 9 π.μ. - 5 μ.μ

Σάββατο: 10 π.μ. - 3 μ.μ.

Κυριακή και Αργίες: Κλειστά

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.